Mobil som hobby

Bruk av mobiltelefon har vokst ustoppelig de siste tiårene, og de færreste kan huske tilbake til tiden når mobilen fortsatt var en luksusvare. Fra begynnelsen av var mobiltelefoner kun egnet for samtaler, men etter hvert kom flere andre ting på plass, og nå om dagen finner man neppe en telefon uten spesielle verktøy som lett kan anses til å være en hobby.

Mange husker å ha brukt utallige timer på å slå rekorden i Snake. Allerede i 2005 var bruken av mobiltelefon ufattelig stor. Norge var faktisk det aller første landet i verden der dekningen av mobiltelefoner var på 100 % blant deler av befolkningen. Ja, i 2005 hadde hver eneste ungdom mellom 16 og 19 en mobiltelefon. Siden dess har ungdommene blitt godt voksne, men de har neppe kvittet seg med mobilen. Hvilken hobby kan man bruke mobilen til? Nærmest alle;

Trening

En rekke gode treningsapper har dukket opp de siste to årene, etter at mobilen lærte seg å måle blodtrykk, puls og kaloriforbruk. Koble dette sammen med musikken, så har man det perfekte verktøyet for trening.

Spill

Man finner så mange mobilspill nå om dagen at det nesten blir tåpelig å fortsatt kjøpe spill til datamaskinen. Mobiltelefon og nettbrett har det meste du kan tenke deg – du kan til og med vinne penger fra spilleautomater mens du sitter på bussen. For å finne din favoritt kan du lese mer om ulike spilleautomater på norsknettcasino.info.

Tegning

Mange mobiler har fortsatt for liten skjerm til å virkelig kunne skape flotte tegninger, men eier du et nettbrett kan du enkelt kjøpe en god app for tegninger og malerier. Deretter er det bare å skrive ut det du har skapt – ta hobbyen til et nytt, digitalt nivå!

Musikk

Spotify. Må vi si mer? Aldri har det vært enklere å utforske favorittsjangeren din. Legg til noen sanger du liker, og la musikkprogrammet gi deg tips. Musikk som hobby blomstrer, og det er fantastisk.